Peuterspeelzaal

Wilt u uw kind alvast voorbereiden op de basisschool, dan is een aanmelding voor de peuterspeelzaal een goede start! De peuterspeelzaal is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar. In het kader van de Voor- en Vroegschoolse Educatie werken we bij Bloesem met het programma Startblokken. Dit programma biedt nog meer mogelijkheden om op speelse wijze doelgericht te werken aan vooral de taalontwikkeling van uw kind. We werken met wisselende thema’s aansluitend op de belevingswereld van het kind.

We hebben bij Bloesem Peuterspeelzaal twee locaties waar we een peuterspeelzaal hebben gevestigd. Eén locatie is ondergebracht in het gebouw van basisschool Op den Akker, gevestigd aan de Akker 2 in Haaksbergen. De andere locatie is onder gebracht bij de Montessori school, gevestigd aan de Weertseriet 19 in Haaksbergen.

We zijn alle ochtenden in de week geopend, van 8.00 tot 12.30 uur. U kunt uw kind brengen tussen 8.00 tot 8.30 en weer ophalen tussen 12.00 tot 12.30 uur.  De peuterspeelzaal is tijdens alle schoolvakanties gesloten.

U kunt ook kinderopvangtoeslag aanvragen voor deze groep.