Warm eten

Hoe moet u het allemaal regelen…. een drukke baan, zorgen dat er elke dag een gezonde maaltijd op tafel staat tussendoor de kinderen brengen en of halen van allerlei sportclubs of muzieklessen. Wij denken graag met u mee!

Wij bieden de mogelijkheid dat uw kind tegen 17.00 uur kan mee eten met een gezonde warme maaltijd. Deze maaltijden worden betrokken van kolk en de maitre en worden meerdere keren per week , vers bezorgd. Deze groep kinderen gaan boven in de huiskamer met elkaar eten, samen met een leidster. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, dan dient u dit door te geven aan een leidster of een e-mail te sturen naar m.kleinrot@bloesemkinderopvang.nl. Uiteraard houden we rekening met allergieën, wanneer dit van toepassing is, wilt u dit dan doorgeven aan de pedagogisch medewerkster?
De maaltijden worden per maand vooraf besteld. Daarom gaan wij in de basis uit van vaste dagen waarop uw kind mee eet. De bijdrage daarvoor wordt in de maandelijkse factuur opgenomen. Per maaltijd bedraagt deze 5,50 euro.

 

dsc00023