Even voorstellen

Wij zijn Sjoerd Siemerink en Janneke Mastwijk. Wij zijn woonachtig in Haaksbergen en hebben drie prachtige dochters; Merel (2006), Bente (2008) en Amber (2012).

De oprichters van Bloesem Kinderopvang, Brenda en Daniel ten Vergert, zijn in 2008 begonnen in Haaksbergen. Op het moment dat Bloesem Kinderopvang Haaksbergen begon te bloeien, kwam er vanuit hen de wens om uit te breiden in Enschede. Zij hebben toen Sjoerd benaderd om de vestiging te gaan leiden in Enschede. Sjoerd was al werkzaam in de gezondheidszorg (begonnen als sociotherapeut bij TBS Kliniek Oldenkotte, vervolgens als manager in de Ouderenzorg en daarna als manager bij jeugdzorginstelling Ambiq). Sjoerd kon zich goed vinden in de uitgangspunten van Bloesem Kinderopvang en zag hierin een nieuwe uitdaging. Met name de kleinschaligheid, het buiten zijn en de omgang met dieren, spreekt zowel kinderen als ouders aan. Er werd met veel enthousiasme hard gewerkt, waarna op 01 december 2011 er een prachtige locatie werd geopend in Enschede.

Al snel werd Sjoerd ook een bekend gezicht bij Bloesem Haaksbergen, waar hij de personeelszaken op zich nam. In 2015 werd door Brenda en Daniel de wens uitgesproken nieuwe uitdagingen aan te willen gaan buiten de kinderopvang. Dit bood Sjoerd de kans om, naast Bloesem Enschede, ook Bloesem Haaksbergen te gaan leiden. Sjoerd en Janneke besloten om deze uitdaging samen aan te gaan. Janneke was tot die tijd werkzaam bij de politie Oost Nederland (2000-2016).  Op 01 mei 2016 was de overname van Bloesem Kinderopvang door Sjoerd en Janneke een feit!

Met veel enthousiasme zullen wij Bloesem Kinderopvang Haaksbergen/Enschede voortzetten. Dit doen wij uiteraard niet alleen, maar samen met alle personeelsleden die zich al jaren met hart en ziel  voor de organisatie en alle kinderen bij Bloesem inzetten. Bloesem is een kinderopvang waar we trots op zijn. Het biedt de kinderen een veilige plek met genoeg uitdaging om zich optimaal te kunnen ontwikkelen!

Sjoerd en Janneke

bloesem